Hoe maak ik een betaalschema aan?

Om een betaalschema aan te maken gaat u naar Instellingen > Financiële instellingen > Betaalschema's.

In dit scherm klikt u op de knop Nieuw.

Een nieuw venster opent.

Hier geeft u een naam aan het betaalschema en vinkt u de gewenste maanden(termijnen) aan. Vervolgens klikt u op de knop Opslaan.

Het betaalschema kan vervolgens bij het abonnement ingesteld worden als standaard betaalschema(Contributie, bijdragen en abonnementen > Abonnementen > selecteer het juiste abonnement > tabblad 'Instellingen' > + Standaard betaalschema) of bij de juiste leden ingesteld worden.